450€conseguidos

Granet d'arena josepí

Hi ha experiències que cap persona ni cap família mereix patir. Alguns ho heu hagut de viure de primera mà, sense cap altra arma per fer-hi front més que la vostra valentia, fortalesa i l'estret lligam que us manté units als vostres.

Els que us rodejam, tot i no saber fins on arriba la vostra ràbia i dolor, ens sentim impotents i amb la necessitat de fer alguna cosa.

Voldríem tornar enrere i canviar el futur per fer que res interrompés la vostra felicitat ni la de la vostra família, que quedés en un malson (o ni tan sols això). Voldríem protegir la gent que més estimam per evitar que res els faci patir ni els tregui la son. Voldríem viatjar a la galàxia veïna per retornar-vos els vostres pares. Voldríem portar del futur la cura de les malalties que se'ls ha emportat...

Sabem que no podem assumir aquests reptes ni buscar solucions màgiques, per molt que ens agradaria. Però, prenent consciència dels nostres límits, hem decidit centrar-nos en dos petits reptes que sí que podem complir: volem estar al vostre costat i volem aportar un granet d'arena a la investigació científica, perquè en un futur no gaire llunyà cap dels nostres amics (ni ningú) hagi de tornar a passar pel que heu passat vosaltres.

❤ 

Hay experiencias que ninguna persona ni ninguna familia merece sufrir. A algunos os ha tocado vivirlo en primera persona, sin más armas que vuestra valentía, fortaleza y el lazo estrecho que os une a los vuestros para hacerle frente.

Los que os rodeamos, aún sin saber hasta dónde llega vuestra rabia y dolor, nos sentimos impotentes y con la necesidad de hacer algo al respeto.

Quisiéramos volver para atrás y cambiar el futuro para hacer que nada interrumpiera vuestra felicidad ni la de vuestra familia, que quedara todo en una pesadilla (o ni si quiera eso). Quisiéramos proteger a la gente que más queremos para evitar que nada les hiciera sufrir ni les quitara el sueño. Nos gustaría viajar a la galaxia vecina para devolveros a vuestros padres. Quisiéramos traer del futuro la cura de la enfermedad que se los ha llevado…

Sabemos que no podemos asumir estos retos ni buscar soluciones mágicas, por mucho que queramos. Pero, tomando conciencia de nuestros límites, hemos decidido centrarnos en dos pequeños retos que sí que podemos cumplir: queremos estar a vuestro lado y queremos aportar un granito de arena a la investigación científica, para que en un futuro no muy lejano ninguno de nuestros amigos (ni nadie) tenga que volver a pasar por lo que habéis pasado vosotros.

❤ 

Información sobre el proyecto:

Cuando tú apoyas, tú también investigas. Porque, no nos cansaremos de decirlo, la investigación es el camino para acabar con el cáncer para siempre.
 

EUR
1 comentario
02 de Junio, 2019
Un petit granet d'arena per a tornar a treure un petit somriure! Ànim guapus, estam aquí per a tot el que necessiteu! Una abraçada :)